Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Kukapa Harry Potter -fani ei olisi joskus haaveillut opiskelevansa Tylypahkassa, kulkevansa tuon mystisen mutta kotoisan linnan käytäviä ja syövänsä itsensä täyteen herkkuja  linnan kurpitsajuhlassa? Meidän virtuaalinen Tylypahkamme tarjoaa mahdollisuuden kaikkeen tuohon tarinoiden kirjoittamisen kautta. Kaikenlaiset ja -ikäiset velhot ja noidat ja muut taikojat ovat tervetulleita liittymään iloisenkirjavaan joukkoomme ja viettämään aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Lukaisepa siis seuraava lyhyt infopaketti läpi ja laita oppilashakemusta tulemaan! ;)

Aluksi

Sivujen säännöt

  1. Otamme Tylypahkaamme rajattomasti oppilaita, mutta jokainen kirjoittaja saa liittyä vain yhdellä hahmolla.
  2. Liittymisen jälkeen oppilaalla on tasan 30 päivää aikaa kirjoittaa ensimmäinen tarinansa, tai hänet poistetaan oppilaslistoiltamme välittömästi.
  3. Uutta tarinaa ei saa lisätä ennen kuin edellinen on tarkastettu. Tarinoita voi kuitenkin sillä välin kirjoittaa varastoon omalle koneelleen.
  4. Oppilas voi tarvittaessa pyytää kuukauden tai kahden verran lomaa, mikäli hän ei ehdi kirjoittamaan tarinoita tai osallistumalla muuten koulun toimintaan.
  5. Toisten kiusaaminen sekä matkiminen esimerkiksi oppilastiedoissa ei ole sallittua sivuillamme.
  6. Vieraskirjoissa viestittäessä tulee muistaa hyvät ja kohteliaat käytöstavat.

Aikajanasta

Kukin kirjoittaja saa totta kai itse päättää, missä vuodessa tarinoissaan menee, mutta yleisenä linjana Tylypahkassamme on, että koulussa eletään lukuvuosien 2000-2015 välistä aikaa. Toinen kysymys on, ottaako kirjoittaja huomioon Kuoleman varjelusten epilogin ja Kirotun lapsen tarinan, vai ohittaako hän ne epäuskoisella olankohautuksella, kuten ylläpito on päättänyt tehdä (tämänhän huomaa muun muassa siitä, että koulussamme pimeyden voimilta suojautumista opettaa eräs professori Harry Potter). Reaaliaikaa ei myöskään tarvitse tarinoissa noudattaa ellei välttämättä halua - keskellä kesää saa aivan vapaasti kirjoitella synkästä marraskuusta ja joulunaikoihin voi iloisesti kuvailla kevään ensimmäisiä kukkia.

 

Eteenpäin 

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2020 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com