Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Opiskelu

Opinnot

Läksyt

☞ Palauta tehtävä - Selaa vanhoja tehtäviä 

Aine Tehtävä Palautus
Aine Ei tehtäviä. 00.00.0000

Kokeet

Ei kokeita.

Tutkinnot

V.I.P. S.U.P.E.R.
Ei tutkintoja. Ei tutkintoja.

Huispaus

☞ Huispauskirja - Varauskirja - Pelaajahakemus 

Pelisäännöt

Huispausjoukkue muodostuu seitsemästä pelaajasta: kolmesta jahtaajasta, pitäjästä, kahdesta lyöjästä ja etsijästä. Jahtaajat ja pitäjä pelaavat isolla tulipunaisella pallolla, kaadolla. Jahtaajat yrittävät tehdä maaleja vastajoukkueen maalisalkoihin, joita pitäjä puolustaa. Lyöjät huolehtivat kahden pelaajia luudilta alas tuuppivan ryhmyn hutkimisesta vastapelaajia päin suojellen omaa joukkuettaan ja häiriten vastajoukkuetta. Etsijöiden tehtävä on napata saksanpähkinän kokoinen kultasieppi ennen vastustajaansa. Siepin nappaaminen lopettaa pelin, ja siitä saa 150 pistettä.

Joukkueen ei tarvitse olla täysi, jotta se voi harjoitella ja osallistua matseihin. Joukkueella olisi kuitenkin hyvä olla kapteeni ja lisäksi pari pelaajaa kasassa, loput pelaajat voi keksiä itse. Joukkueeseen voi hakea yllä olevasta lomakkeesta. Joukkueen kapteenin paikkaa voi hakea samalla lomakkeella. Huomaathan, että huispauskapteenin on oltava vähintään neljännellä luokalla.

Pelaaminen

Huispauksen pelaaminen toimii varaamalla harjoitteluaikoja ja osallistumalla otteluihuin. Sekä harjoitteluista että otteluista voi lisäksi kirjoittaa tarinoita yllä olevaan huispauskirjaan, ja niistä voi saada 10-50 pistettä. Muistathan, että ottelutarinoissa pelin lopputuloksen pitää jäädä auki.

Huispauskentän voi varata harjoittelua varten kuka tahansa joukkueen jäsen. Varaukset tehdään yllä linkattuun varauskirjaan. Harjoituksista kertyy pisteitä tulevan ottelun pistesaaliiseen niin, että yksi harjoitus on viiden pisteen arvoinen. Yhdellä joukkueella voi olla viikossa enintään kahdet harjoitukset. Muista, että yhtenä päivänä vain yksi joukkue voi varata kentän.

Otteluihin osallistuminen toimii niin, että joukkueen pelaajat käyvät ilmoittamassa itsensä pelipäivänä läsnäolevaksi yllä olevassa huispauskirjassa. Kustakin ilmoittautumisesta joukkue ansaitsee 10 pistettä. 

Joukkueet

Kapteeni
Kapteeni
Kapteeni
Kapteeni
- Ainsworth - -
Pitäjä
Pitäjä
Pitäjä
Pitäjä
- - - -
Jahtaajat
Jahtaajat
Jahtaajat
Jahtaajat
Atthowe Ainsworth - -
- - - -
- - - -
Lyöjät
Lyöjät
Lyöjät
Lyöjät
- - - -
- - - -
Etsijä
Etsijä
Etsijä
Etsijä
Walker - - -

Kerhot 

☞ Ilmoittaudu kerhoon 

Kitakivikerho

Kitakivikerho on ehdottomasti Tylypahkan rennoin ja lystikkäin kerho. Kitakivillä (jotka ovat siis tavallisia marmorikuulia muistuttavia palloja, jotka sylkevät pahanhajuista nestettä häviäjän päälle) pelaamisen ohella kerholaiset ovat vapaita rupattelemaan keskenään ja vaikka vain katselemaan ja kannustamaan, kun muut pelaavat. Tarjolla on lisäksi aina suuri määrä herkkuja. Kitakivikerho kokoontuu loitsujen luokassa perjantaisin kello 18-20.

Velhoshakkikerho

Selvästi nuivin ja hiljaisin kerho on velhoshakkikerho, jonne ovat tervetulleita vain aidosti shakista kiinnostuneet oppilaat. Sanomattakin selvää varmasti on, että kerhon tapaamiset koostuvat vain ja ainoastaan velhoshakin pelaamisesta. Näitä jännittäviä otteluita voi tulla seuraamaan joka maanantai kello 19-20.

Kaksintaistelukerho

Mikäli haluat aina olla toiminnan keskipisteessä tai toivot oppivasi laajan valikoiman suojelevia loitsuja, kaksintaistelukerho on paikka juuri sinulle! Professori Harry Potterin johdolla oppilaat harjoittelevat hyödyllisiä vastamanauksia ja opettelevat  rehellisen kaksintaistelun sääntöjä. Kerho kokoontuu pimeyden voimilta suojautumisen käytävässä tiistaisin kello 19-20. Huomaarhan, että ensi- ja toisluokkalaisia ei oteta kerhoon mukaan turvallisuussyistä.

Opintopiiri

Opintopiiri ei ole tarkoitettu vain hikipingoille ja ylisuoriutujille, vaan myös kaikille niille, jotka tarvitsevat lisäapua opinnoissaan, läksyjen tekemisessä ja valmistautuessaan tutkintoihin. Jokaisella tapaamiskerralla on mukana kaksi vaihtuvaa opettajaa, jotka auttavat kysymyksissä ja pulmissa. Opintopiiri kokoontuu keskiviikkoisin kirjaston lukusalissa kello 18-19.

Liemikerho

Taikajuomien keittelyyn tykästyneet voivat liittyä liemikerhoon, jossa syvennytään tavallisia taikajuomatunteja perusteellisemmin liemien ihmeelliseen maailmaan. Oppilaat pääsevät sekoittelemaan mitä oudoimpia keitoksia, joista osasta saattaa ehkä jopa olla hyötyä tulevaisuudessa. Liemikerho sopii myös hyvin niille, jotka tarvitsevat lisäharjoitusta keittotaidoissaan. Kerho kokoontuu professori Kuhnusarvion johdolla taikajuomien luokassa joka torstai kello 19-20.

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2020 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com