Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Gabriel Wallend

Nimi Gabriel Marcus Wallend "Gabby" Luokka 6.
Syntymäpäivä 28. heinäkuuta Tupa Puuskupuh
Asuinpaikka Bournemouth Holvi 63 ka. 0 si. 0 su.

Luonne

Gabriel on luonteeltaan hyväntahtoinen ja hän on aina valmis auttamaan muita. Poika on ystävällinen ja lempeä, iloinen ja näkee asioista aina valoisimman puolen. Hän ei oikein osaa vihata ketään ja yrittää nähdä kaikissa olennoissa jotakin hyvää. Ei oikein ymmärrä julmuuden ja pahuuden päälle ja se saattaakin koitua melkoiseksi ongelmaksi, kaikki kun eivät ole ihan yhtä hyväntahtoisia. Ei pidä väkivallasta, ja jos joutuukin puolustamaan itseään, niin välttää silti parhaansa mukaan muiden satuttamista ja tappamista. Gabriel on myös kovin luottavainen ja uskoo muita hyvin helposti, koska ei ymmärrä valehtelunkaan päälle oikeastaan mitään ja on kovin sinisilmäinen ja herkkäuskoinen ja siksi melko helposti huijattavissa. Häntä on myös helppo käyttää hyväksi, koska hän auttaa ilman mitään korvausta, eikä välttämättä ymmärrä muiden vain hyväksikäyttävän itseään. Pojan mieli järkkyy kovin helposti ja katastrofit ja mullistukset eivät tee hänelle hyvää. Hän itkee kovin herkästi niin ilosta kuin surustakin ja on huono piilottamaan tunteitaan. Hän on kovin avoin ja rehellinen kaikille, hyvin iloluontoinen ja arvostaa jokaista elämänmuotoa.

Ulkonäkö

Gabriel on noin 169cm pitkä ja painaa 54kg, eli alipainoinen kukkakeppi. Hänen ruumiinrakenteensa on hyvin siro ja naisellinen, vaikka yllättävän paljon voimaa häneltä löytyy kun ottaa huomioon, että massaa ei ole juuri lainkaan. Hänellä ei ole mitenkään näkyviä lihaksia, mutta jaloissa ja käsivarsissa on voimaa enemmän kuin uskoisi. Hänellä on epämiehekkään kapea vyötärö ja hyvin naisellisen leveä lantio. Niin ikään hänen miehekkyyttään ei kasvoistakaan pahemmin ulkopuolisille välity, sillä Gabrielin kasvotkin ovat melko naisellisen sirot. Iho on vaalea ja sileä, mitä nyt joitakin arpia ja tappelussa tulleita krohmuja ei lasketa huomioon, mutta kasvoissa niitä ei ole, ehkä kukaan ei vain kehtaa niin sieviä kasvoja muksia, kuka nyt raaskisi? Gabbyn silmät ovat suuret ja pyöreähköt. Silmien väri kun on aika haalea sininen, melkeimpä hopeanharmaa. Gabrielillä on pitkät hiukset, jotka myös korostavat hänen epämiehekästä ulkomuotoaan. Hiukset ovat sekalaiset ja vähän kiharat, olkapäihin asti olevat ja etuhiukset ovat selkeästi lyhyemmät, tosin vähän turhan pitkät ja roikkuvat usein silmillä. Paitsi silloin kun poika pitää niitä pienellä nutturalla. Niiden väri on luonnostaan tummanruskea, hieman valosta riippuen tummanpunaiseen taittavat. 

Muuta

Gabby pitää todella paljon kaikista naisellisista jutuista, kuten ruusuista, tanssimisesta ja ehkä jopa vähän laulamisesta. Hän rakastaa yötä ja tummaa taivasta jossa tähdet tuikkivat kirkkaasti. Perhe on todella huolehtivainen ja hyväksyy Gabrielin vaikka hän onkin vähän "tyttömäinen".

Matka-arkku

Taikasauva kastanjaa, yksisarvisen häntäjouhi, 10 ½ tuumaa, joustava

Opiskelutarvikkeet

Oppikirjat

Ei tavaroita.

Muistiinpanovälineet

Ei tavaroita.

Taikajuomatarvikkeet

Ei tavaroita.

Muut oppitarvikkeet

Ei tavaroita.

Tavarat

Taikatavarat

Ei tavaroita.

Vaatteet

Ei tavaroita.

Kirjat

Ei tavaroita.

Huispausvälineet

Ei tavaroita.

Lemmikki

Ei lemmikkiä.

Opinnot

Valinnaisaineet Kerhot Tupapisteet Tarinat
Ei valinnaisaineita. Ei kerhoissa. 0 0/5

Arvosanat

Aine Läksyt Kokeet Keskiarvo

Saavutukset

Liittynyt Tylypahkan oppilaaksi 30.12.2017.

viestit

Tarinakirja

 [ Kirjoita ]

Nimi: Ouji Mon

14.02.2018 08:22
Sininen salaisuus

Hiljainen hämärän hetki,
odotus käy äänetön,
päättyvä on päivän retki,
yö verhoovi metsikön.

Silloin ma korvaasi kuiskaan,
sinisen salaisuuden,
tahdoin sinut kuulemaan,
yhden kauniin totuuden.

Ystävyys syvä tärkeää,
rakennetuksi saada on,
ystävä auttaa, ymmärtää,
yksin olet vain onneton.

Hyvää ystävänpäivää, Gabriel!
Terveisin: Ouji Mon

Nimi: Braelyn Poe
Kotisivut: http://tylypahka.w2.fi/

02.01.2018 16:36
TYLYPAHKAN NOITIEN JA VELHOJEN KOULU
Lukuvuosikirje, 6. luokka

Hyvä herra Wallend,

tervetuloa opiskelemaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi 6. vuosiluokalle. Lajitteluhattu on lajitellut sinut Puuskupuhin tupaan.

Kuudennen vuoden oppilaat opiskelevat vähintään viittä oppiainetta, joista he ovat suorittaneet VIP:in. Voit valita opiskelemasi aineet Koulu-välilehdeltä pakollisten ja valinnaisten aineiden listasta (2.-5. luokat). Ilmoitathan valitsemasi aineet pöllöpostissa mahdollisimman pian.

Kaikkien oppilaiden toivotaan osallistuvan vähintään yhteen vapaa-ajan kerhoon. Näitä kerhoja ovat muun muassa huispausjoukkueet, kaksintaistelukerho sekä kitakivikerho. Kerhoihin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Lisätietoa saat Opiskelu-välilehdeltä.

Oppilaat voivat tuoda kouluun mukanaan yhden lemmikin. Sallitut lemmikit voit tarkastaa koulun säännöistä Koulu-välilehdeltä.

Ohessa saat luettelon kirjoista ja välineistä, jotka voit halutessasi hankkia kuudetta lukuvuottasi varten. Olet saanut aloitusrahaa 40 kaljuunaa. Kaikki tavarat voi ostaa Tylyahon tai Viistokujan liikkeistä.

Hyvää lukuvuotta!

***

TARVIKELISTA

Koulupuku

☞ tavallinen kaapu (mustaa)
☞ talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet)
☞ suorat housut (mustat)
☞ kauluspaita (valkoinen)
☞ neulepaita tai -liivi (harmaa)
☞ solmio (keltainen)

Oppikirjat

☞ Saat listan tarvittavista oppikirjoista, kun ilmoitat opiskelemasi aineet.

Muut tarvikkeet

☞ 1 taikasauva
☞ muistiinpanovälineet

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2018 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com