Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

nali Spiral

Nimi Nali Dinky Spiral "Naali" Luokka 1.
Syntymäpäivä 5. joulukuuta Tupa Puuskupuh
Asuinpaikka Stirling Holvi 63 ka. 0 si. 0 su.

Luonne

Nali on luova ja vapaa sielu. Hän tekee aina parhaansa, välillä ehkä liian ankarasti niin, että tytön terveys ehkä kärsii. Hän sietää erittäin hyvin muiden kiusaamisen, mutta kun tytön kavereita kiusataan on se aivan eri asia. Silloin tyttö yleensä hyökkää suoraan kiusaajan kimppuun ellei muista ensin pyytää henkilöä lopettamaan kiusaamista, senpä takia yleensä Nali joutuu jälki-istuntoon melkein joka viikko.

Hän rakastaa kirjoja, elokuvia, sekä luontoa. Niiden kolmen yhdistäminen on kuin taivas, silloin tyttö elää täysin omassa maailmassaan. Siellä Nali tuntee olevansa elossa ja täysissä voimissaan kun lentää pilvissä ilman luutaa tai laulaa yhtä nätisti kuin satakieli, se on täydellistä.

Nali haaveilee pääsystä huispaus joukkueeseen, onhan hän aika hyvä lentämään. Nali rakastaa tuulen virettä pitkissä punertavissa hiuksissaan melkein enemmän kuin ystäviään. Loppujen lopuksi ystävät menevät aina kaiken edelle tai pitäähän sitä kouluakin käydä niin heti kun tyttö saa läsynsä kunnolla tehtyä niin sitten mikään ei voi tulla hänen ja hänen ystäviensä väliin.

Nali pitää myös eläimistä tosi paljon, hän lukee joka ilta itselleen vähän niin kuin iltasaduksi Newt Scammanderin "Ihmeotukset ja niiden olin paikat" kirjaa. Nali ihailee Scammanderia kaikin tavoin ellei sitä lasketa, että tyyppi erotettiin koulusta, eikä sitä Nali ainakaan halua!

Joka tapauksessa hän haluaa vain kaikilla olevan hyvä mieli ja ystäviä. Hän tekisi mitä tahansa jos hänen ystävänsä olisivat pulassa, siis mitä tahansa.

Ulkonäkö

Nalilla on alaselkään ylettyvät hiukset jotka ovat aika luonnon kiharat. Hän 145 cm pitkä ja painaa suhteellisen vähän. Hänen silmänsä loistavat kirkkaina aina, ellei tyttö sitten ole surullinen. Vasemmanpuoleinen silmä on meren sininen ja toinen oikealla on ruusun punainen. Hänen kasvojaan peittää pienet pisamat poskista keskelle pieneen nenään. Hänen huulensa ovat pienet ja sirot kuten hänen kätensä, sekä koko ruumiin rakenne.Nalin korvat ovat aika pienet kuten koko tyttö.

Hän on kiinnittänyt korviinsa aika isoja höyheniä, oikealla puolella on sinertäviä ja vasemmalla puolella punertavia.

Vaikka olisi kesä taikka talvi hänellä on aina kahden metrin kaulahuivi kaulassa, kaulahuivissa on tytön tuvan värit. Se on kiedottu hänen kaulansa ympäri tarkoin, kylläkin aika löysästi niin, että tyttö näyttää juuri myrskystä tulleen.

Kouluvaatteet hänellä on päällä niin kuin muillakin, vähän rikkinäisemmät kuin suurimmalla osalla ehkä, mutta ei Nali sille mitään voi kun tekee aina kaiken täysillä niin, että vaatteet välillä menevätkin rikki.

Muuta

Nalin mörkö on yksinäisyys (siinä hänen kaikki tuttavansa ovat kuolleet). Tytön oma perhe on menehtynyt Voldemortin toimesta, hänellä on jäjellä ainoastaan enään isoisä, joka huolehtii hänestä.

Tyttö rakastaa keltaista, se on niin pirteä ja elämää täynnä oleva väri.

Matka-arkku

Taikasauva tällipajua, lohikäärmeen sydänjuuri, 9 tuumaa, mukava

Opiskelutarvikkeet

Oppikirjat

Ei tavaroita.

Muistiinpanovälineet

Ei tavaroita.

Taikajuomatarvikkeet

Ei tavaroita.

Muut oppitarvikkeet

Ei tavaroita.

Tavarat

Taikatavarat

Ei tavaroita.

Vaatteet

Ei tavaroita.

Kirjat

Ei tavaroita.

Huispausvälineet

Ei tavaroita.

Lemmikki

Ei lemmikkiä.

Opinnot

Valinnaisaineet Kerhot Tupapisteet Tarinat
Ei valinnaisaineita. Ei kerhoissa. 0 0/5

Arvosanat

Aine Läksyt Kokeet Keskiarvo
Loitsut      
Muodonmuutokset      
Suojautuminen pimeyden voimilta      
Taikajuomat      
Taikakausien historia      
Tähtitiede      
Yrttitieto      

Saavutukset

Liittynyt Tylypahkan oppilaaksi 7.1.2018.

viestit

Tarinakirja

 [ Kirjoita ]

Nimi: Nali Spiral

17.03.2018 14:54
_-Ajatusten vanki-_
Osa 1, Todellisuus


Istun kylmässä salissa, hengitän tunkkaista ilmaa. Katselen jalkojani omissa maailmoissani. Mietin taas syytä miksi, miksi istun tällä kylmällä rautaisella penkillä odottamassa omaa aikaani psykiatrille. Ukkini Luke kai, luultavasti, toivottavasti vain yli reagoi kertomiini juttuihin. Hän ottaa ne niin tosissaan, en itseasiassa itsekkään tiedä onko ne totta vai unta.

Kuuntelen kaikoontuvia askelia, kuulen pientä puheensorinaa. Nostan katsettani hieman, kun kuulen hiljalleen lähestyviä askelia. Näen edessä aika söpön pojan joka hymyilee minulle. Tuo ojentaa kättään, otan kädestä tiukasti kiinni, kuin pelkäisin pojan katoavan. Poika vetää minut seisomaan hymyillen lempeästi, mutta yhtäkkiä puristankin vain nyrkkiäni yhteen, poika hävisi ilmaan. Pudistan päätäni hämmentyneenä, kuulen jonkun huutavan nimeäni, varmaankin psykiatri jonka aikaa odotin.

Käännähdän ympäri ja näen psykiatrin, tutkailen naista katseellani. Tuon hiukset ovat punaiset ja pörröiset, jos joku kertoisi tuon hiuksissa olevan linnunpesä täynnä poikasia, uskoisin. Naisella on kellanvihreä aika nuhjainen mekko ja tuon suippomainen suu kaartuu tuttavalliseen hymyyn, sekä silmät näyttävät haikailevan jotain.

Ajatukseni katkeaa täysin kun naisen suu liikkuu ja tuo sanoo nimeni uudelleen aika pehmeällä äänellä. Jotenkin luotan tuohon jo nyt, hän on niin mukavan oloinen. Hän viittoo minut huoneeseensa, kun olen astunut huoneeseen hän sulkee oven perässään tullessaan. Menen istumaan pienen kirjoituspöydän ääreen, nainen istuu toiselle puolelle ja esittäytyy Perenelle Flamel nimiseksi. Hän kyselee kaikenlaista outoa, kuten olenko tehnyt jotain paranormaalia tai mitä pitää hänen hiuksistaan.

On kulunut varmaan tunti, olen miettinyt kaikenlaista. Enimmäkseen miksi tämä huone on niin tyhjä, koko huoneessa on vain pölyinen pöytä kahdella tuolilla. Olin luullut tälläisissä paikoissa olevan paljon jotain mukavaa ja rauhoittavaa, vaikka pehmoleluja! Aatteeni katkeaa taas, kun Perenelle nousee ylös lyöden kätensä pöytään, huutaen samalla "NYT KYLLÄ JÄIT KIIKKIIN!". Sydämeni taisi pysähtyä hetkiseksi, pelästyn nimittäin kamalasti. Tuo kiertää pöydän ympäri, astelee minua kohti. Sydämeni hakkaa tuon lähestyessä minua, nousen nopeasti ylös niin, että tuolinikin kaatuu. Kompuroin ovelle, se on lukossa. En ajattele selvästi, pelottaa liikaa. Perenelle lähestyy minua vihaisen ja kostonhimoisen näköisenä, juoksen tuon ohi ja avaan pienen ikkunan. Kompastelen kaksi metriseen kaulahuiviini kiivetessäni ikkunasta ulos.

Seuraava asia minkä tajuan on se, että tipun. Kuinka saatoin unohtaa olevani kolmannessa kerroksessa? Puristan silmäni kiinni odottaen maahan osumista, loppuani. Yllätyksekseni tunnenkin jonkun vahvat käsivarret ympärilläni, en putoa enää. Avaan silmäni ja näen saman pojan kuin aiemmin, hengitän syvään sisään ja ulos, räpyttelen silmiäni. Onko tämä totta, onko tuo söpöläinen olemassa? En kai kuvittele vain tätä kaikkea, en halua olla sekaisin.

Nimi: Ouji Mon

14.02.2018 08:25
Sininen salaisuus

Hiljainen hämärän hetki,
odotus käy äänetön,
päättyvä on päivän retki,
yö verhoovi metsikön.

Silloin ma korvaasi kuiskaan,
sinisen salaisuuden,
tahdoin sinut kuulemaan,
yhden kauniin totuuden.

Ystävyys syvä tärkeää,
rakennetuksi saada on,
ystävä auttaa, ymmärtää,
yksin olet vain onneton.

Hyvää ystävänpäivää, Nali!
Terveisin: Ouji Mon

Nimi: Braelyn Poe
Kotisivut: http://tylypahka.w2.fi/

12.01.2018 15:51
TYLYPAHKAN NOITIEN JA VELHOJEN KOULU
Lukuvuosikirje, 1. luokka

Hyvä neiti Spiral,

tervetuloa opiskelemaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi 1. vuosiluokalle. Lajitteluhattu on lajitellut sinut Puuskupuhin tupaan.

Kaikkien oppilaiden toivotaan osallistuvan vähintään yhteen vapaa-ajan kerhoon. Näitä kerhoja ovat muun muassa opintopiiri, kaksintaistelukerho sekä kitakivikerho. Huomaathan, että ensiluokkalaiset eivät saa tuoda kouluun mukanaan omaa luudanvartta. Kerhoihin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Lisätietoa saat Opiskelu-välilehdeltä.

Oppilaat voivat tuoda kouluun mukanaan yhden lemmikin. Sallitut lemmikit voit tarkastaa koulun säännöistä Koulu-välilehdeltä.

Ohessa saat luettelon kirjoista ja välineistä, jotka voit halutessasi hankkia ensimmäistä lukuvuottasi varten. Olet saanut aloitusrahaa 40 kaljuunaa. Kaikki tavarat voi ostaa Tylyahon tai Viistokujan liikkeistä.

Hyvää lukuvuotta!

***

TARVIKELISTA

Koulupuku

☞ tavallinen kaapu (musta)
☞ talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet)
☞ suorat housut (mustat) tai polvipituinen hame (musta)
☞ kauluspaita (valkoinen)
☞ neulepaita tai -liivi (harmaa)
☞ solmio (keltainen)

Oppikirjat

☞ Phyllida Itiö: Tuhat taikayrttiä ja -sientä
☞ Adalbert Jaaritellen: Taikojen perusteet
☞ Miranda Kanahaukka: Loitsujen käsikirja I
☞ Emeric Kytkin: Muodonmuutokset aloittelijoille
☞ Arsenius Mittalasis: Taikaliemet ja -juomat

Muut tarvikkeet

☞ 1 taikasauva
☞ 1 noidankattila
☞ 1 lasi- tai kristallipullosarja
☞ 1 punnussarja
☞ 1 suojakäsineet
☞ muistiinpanovälineet

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2018 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com