Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Skye wolfmoon

Nimi Skye Wolfmoon Luokka 1.
Syntymäpäivä 2. maaliskuuta Tupa Luihuinen
Asuinpaikka Lontoo Holvi 29 ka. 9 si. 10 su.

Luonne

Skye on todella ujo. Välillä hän saattaa olla ehkä vähän liiankin ujo. Skye ei yleensä puhu paljon, ja hän on todella epäsosiaalinen. Skye suuttuu todella helposti pienistäkin asioista. Skye luottaa vain tiettyihin henkilöihin, näihin kuuluu esimerkiksi hänen parhaat ystävänsä, perhe ja sukulaiset. Jos on henkilö, jonka kanssa Skye ei tule toimeen, hän saattaa olla ärsyttävä hänelle. Skye pelkää paljon kaikkea, eniten kuitenkin pimeää. Skye oppii helposti asioita joita hän haluaa oppia. Skye on yleensä iloinen, mutta silloin kun hän ei ole, hän on joko vihainen tai surullinen. Silloin hän ei puhu paljon yhtään, ja saattaa tiuskia. Silloin hän myös haluaa olla yksin.

Ulkonäkö

Skyellä on aika pitkät oranssit hiukset, joissa on mustia raitoja. Skyen silmät ovat taivaansiniset. Skyellä on pisamia vähän silmien alla, joista hän pitää. Skye on aika lyhyt, noin 158cm. Skyella on hänen oikeassa käsivarressaan arpi, joka tuli auto-onnettomuudessa. Skyen on hoikka tyttö.

Muuta

Skye on saanut nimensä juuri hänen silmiensä mukaan. Skyen perheeseen kuuluu hän, hänen äitinsä ja isänsä ja tunturipöllönsä Noel.

Skye rakastaa kaikkia herkkuja, kaikkein eniten hän pitää kuitenkin mokkapaloista. Skye on ainoa velho hänen perheessään

Matka-arkku

Taikasauva tammea, yksisarvisen häntäjouhi, 7 tuumaa, mukava

Opiskelutarvikkeet

Oppikirjat

Ei tavaroita.

Muistiinpanovälineet

Ei tavaroita.

Taikajuomatarvikkeet

Ei tavaroita.

Muut oppitarvikkeet

Ei tavaroita.

Tavarat

Taikatavarat

Ei tavaroita.

Vaatteet

Ei tavaroita.

Kirjat

Ei tavaroita.

Huispausvälineet

Ei tavaroita.

Lemmikki

Nimi Noel
Laji tunturipöllö

Opinnot

Valinnaisaineet Kerhot Tupapisteet Tarinat
Ei valinnaisaineita. Kitakivikerho 4 1/5

Arvosanat

Aine Läksyt Kokeet Keskiarvo
Loitsut      
Muodonmuutokset      
Suojautuminen pimeyden voimilta      
Taikajuomat      
Taikakausien historia      
Tähtitiede      
Yrttitieto      

Muut opintosuoritukset

Läksy Taikojen perusteet (1. lk) Arvosana 7

Saavutukset

Liittynyt Tylypahkan oppilaaksi 11.2.2018.

Viestit

Tarinakirja

 [ Kirjoita ]

Nimi: Skye Wolfmoon

11.03.2018 13:33
Ensimmäinen osa.

Istun kotini lähellä olevalla kivellä. Katselen vielä hetken puistossa leikkiviä jästilapsia. Sitten kävelen kotiini.
Lähdemme melkein heti. Menemme autolla, koska vanhempani eivät ole velhoja. Menemme siis jollekin asemalle, en nyt muista sen nimeä. Sen muistan kuitenkin kirjoista, että minun täytyisi juosta jotakin päin.
Olemme vanhempieni ja uuden valkoisen tunturipöllöni Noelin kanssa punaisen höyryveturin vieressä. Vilkutan vanhemmilleni ja astun sisään. Junan käytävät ovat täynnä lapsia, jotka etsivät vaunuosastoa. Minä kuitenkin löydän typötyhjän, tai niin ainakin luulin. Siellä on kissa, musta kissa. Istun kuitenkin vaunuun ja silitän kissaa. Hetken päästä näen tytön vaunuosastossani. "Oih, kiitos kun löysit Sannan." Hän sanoo. Tytöllä oli pitkät ruskeat hiukset, ja paljon pisamia. "Öhm. Anteeksi, minkä?" Kysyn sillä taisin kuulla väärin. Eihän kenenkään kissan nimi voisi olla Sanna! "Sannan. Kissani!" Tyttö sanoo ja ottaa kissan syliin. "Eikai haittaa, jos istun tänne?" Tyttö kysyy. "Ei." Mutisen. Toisaalta olisin halunnut olla yksin, mutta ei minua seura haitannut. "Olen Sara, olen suomalainen. Menen ekalle." Tyttö esittäytyy. Yllätyn, kun kuulen, että Sara on Suomesta. Harvoin Tylypahkassa on suomalaisia. "Öh, hauska tutustua. Olen Skye. Minäkin menen ekalle!" Sanon. "Hauskaa! Mihin tupaan haluaisit?" Sara kysyy. En kuitenkaan kerkeä vastata, sillä joku koputtaa oveen. Avaan sen. "Öö, anteeksi." Sanoo joku poika ja lähtee. "Skye? Mihin tupaan haluaisit?" Sara kysyy ja häntä ei tainnut haitata poika joka kävi ovella. Tuota kysymystä en haluaisi miettiä, en tiedä mihin haluaisin. "Äh, ei sillä ole väliä. Oi, kuinka hienot maisemat!" Vaihdan puheenaihetta. "Aa. Niin on." Sara mutisee. "Itse haluaisin Puuskupuhiin." Hän sanoo. "Haluatteko jotakin kärrystä?" Sanoo kärrynoita, joka oli ilmestynyt ovelle. "Ooh! Tätä olen odottanut! Otan kaksi suklaasammakkoa!" Sara sanoo. "Minä voisin ottaa yhden suklaasammakon." Sanon. Saamme suklaasammakot ja me maksamme. Sara alkaa heti avaamaan hänen suklaasammakkoitaan. "Höh. Sain sain molemmista Dumbledoret. Aika jännä, vai mitä?" Hän sanoo. "Öh, joo." Sanon, mutta en sano, että minun mielestäni se on Dumledore eikä Dumbledore. Itse kuitenkin ajattelin avata suklaasammakkoni vasta kun pääsen omaan huoneeseeni Tylypahkassa.

Vastaus:

Kiva saada sinultakin ensimmäinen tarina! Melko lyhythän tämä oli, mutta ei anneta sen haitata menoa! Hauskaa, että hahmosi tutustuu junassa suomalaiseen oppilaaseen – tosiaan, Tylypahkassa harvoin suomalaisia on. Jään mielenkiinnolla seuraamaan sitä, tuleeko näistä kahdesta myöhemmin kaverukset, vaikka he haluaisivatkin päätyä eri tupiin.

Rakenteen kannalta tekstissäsi on muutamia asioita, jotka vaativat korjaamista. Toivoisin, että seuraavassa tarinassasi kiinnittäisit erityistä huomiota kappalejakoihin – tässä tarinassa niitä kun ei ollut ollenkaan. Noin lähtökohtaisesti uusi kappale aloitetaan aina, kun puhuttava asia vaihtuu, tai vuorosanojen tapauksessa aina kun puhuja vaihtuu. Eli seuraavassa tarinassa enemmän enteriä väliin! :) Kappalejakojen myötä tekstistä tulee siistimpi, ja sitä on paljon helpompi lukea.

Annan tästä 3 tupapistettä, sekä 6 kaljuunaa, 9 sirppiä ja 10 sulmua.

Nimi: Skye Wolfmoon

15.02.2018 15:41
Ouji Mon Ja Violet Emerdiles kiitos samoin, näin vähän myöhään

Nimi: Ouji Mon

14.02.2018 08:17
Sininen salaisuus

Hiljainen hämärän hetki,
odotus käy äänetön,
päättyvä on päivän retki,
yö verhoovi metsikön.

Silloin ma korvaasi kuiskaan,
sinisen salaisuuden,
tahdoin sinut kuulemaan,
yhden kauniin totuuden.

Ystävyys syvä tärkeää,
rakennetuksi saada on,
ystävä auttaa, ymmärtää,
yksin olet vain onneton.

Hyvää ystävänpäivää, Skye!
Terveisin: Ouji Mon

Nimi: Violet Emerdiles

13.02.2018 20:10
Hyvää ystävänpäivää<3

Nimi: Braelyn Poe
Kotisivut: http://tylypahka.w2.fi/

11.02.2018 11:02
TYLYPAHKAN NOITIEN JA VELHOJEN KOULU
Lukuvuosikirje, 1. luokka

Hyvä neiti Wolfmoon,

tervetuloa opiskelemaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi 1. vuosiluokalle. Lajitteluhattu on lajitellut sinut Luihuisen tupaan.

Kaikkien oppilaiden toivotaan osallistuvan vähintään yhteen vapaa-ajan kerhoon. Näitä kerhoja ovat muun muassa opintopiiri, kaksintaistelukerho sekä kitakivikerho. Huomaathan, että ensiluokkalaiset eivät saa tuoda kouluun mukanaan omaa luudanvartta. Kerhoihin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Lisätietoa saat Opiskelu-välilehdeltä.

Oppilaat voivat tuoda kouluun mukanaan yhden lemmikin. Sallitut lemmikit voit tarkastaa koulun säännöistä Koulu-välilehdeltä.

Ohessa saat luettelon kirjoista ja välineistä, jotka voit halutessasi hankkia ensimmäistä lukuvuottasi varten. Olet saanut aloitusrahaa 40 kaljuunaa. Kaikki tavarat voi ostaa Tylyahon tai Viistokujan liikkeistä.

Hyvää lukuvuotta!

***

TARVIKELISTA

Koulupuku

☞ tavallinen kaapu (musta)
☞ talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet)
☞ suorat housut (mustat) tai polvipituinen hame (musta)
☞ kauluspaita (valkoinen)
☞ neulepaita tai -liivi (harmaa)
☞ solmio (vihreä)

Oppikirjat

☞ Phyllida Itiö: Tuhat taikayrttiä ja -sientä
☞ Adalbert Jaaritellen: Taikojen perusteet
☞ Miranda Kanahaukka: Loitsujen käsikirja I
☞ Emeric Kytkin: Muodonmuutokset aloittelijoille
☞ Arsenius Mittalasis: Taikaliemet ja -juomat

Muut tarvikkeet

☞ 1 taikasauva
☞ 1 noidankattila
☞ 1 lasi- tai kristallipullosarja
☞ 1 punnussarja
☞ 1 suojakäsineet
☞ muistiinpanovälineet

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2019 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com