Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

Mainokset - Palaute 

Tämä on Tylypahkamme yleinen vieraskirja, jonne kaikki taikojat ja ei-taikojat voivat jättää kirjeensä. Tervehdykset ja kommentit sivuista ovat erittäin tervetulleita, ja tänne voi myös jättää linkinvaihtopyynnöt ja muut kysymykset. Huomioithan, että mainoksille on oma vieraskirjansa.

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Jessamine Milnes

21.01.2018 11:53
Hei! Tein tänne hahmon joskus loppusyksystä ja oon ihan kauhean pahoillani, mutta tuli pari yllättävää elämänmuutosta ja tämä paikka katosi ajatuksista ihan kokonaan. Satuin tässä vähän aika sitten muistamaan tän ja Jessaminea ei ole näköjään vielä potkittu pois niin tulinpahan ilmoittelemaan, että sen voi poistella tuolta tilaa viemästä.
Ajattelin, että jos vielä huolit mut tänne, niin voisin tehdä uuden hahmon ja tällä kertaa oikeasti kirjoittaakin sillä. Tää on kuitenkin niin ihana paikka että tekee mieli liittyä taas mukaan, jos tilaa vain riittää!

Nimi: Corvus
Kotisivut: http://ketunniitty.suntuubi.com/?cat=1

20.01.2018 14:50
Hei!

Sopisiko teille linkinvaihto Eläinopisto Ketunniityn kanssa? Vastaus meidän postilaatikkoomme, kiitos!

Nimi: W
Kotisivut: http://www.london.w2.fi/

16.01.2018 20:56
Käykö linkinvaihto? :)

Vastaus:

Sopiihan tuo! Tulen vielä vastailemaan sivuillesi.

Nimi: Emily Bellows
Kotisivut: http://https://planlastenhallitus.wordpress.com//

16.01.2018 15:31
Siis apua! Tajusin juuri että tarina on kirjoittamatta! Olen kirjoittamassa sitä tällä hetkellä, mutta kaikenlaista tekemistä on tullut aivan puskista. Esimerkiksi Planin hallitus vie jonkin verran aikaa, mutta tarina on kuitenkin tulossa. Pahoittelen myöhästymistäni.

Vastaus:

Eipä mitään, ylläpidollakin on pitänyt kiirettä opiskelujen kanssa. :)

Nimi: Axel Hansley

11.01.2018 14:41
Ensinnäkin täytyy sanoa, että olen todella pahoillani. Tämä kuulostaa nyt vain selittelyltä, mutta oikeasti satuin unohtamaan koko paikan! Seikkailin tänään internetin ihmeellisessä maailmassa ( lähinnä suremassa edesmenneitä tylypahkoja ) ja sattumalta tajusin, että Axel Hansley on oma hahmoni! On kulunut aikaa ja unohdin julkaista ensimmäisen tarinanikin, joten pyytäisin saada luoda kokonaan uuden hahmon? Minuun iski äkillinen inspiraatio ja olisi ihanaa päästä käyttämään se tällä sivustolla. Olen todella iloinen, että tämä paikka on elossa.

Vastaus:

Eipä mitään, unohduksia sattuu. Poistelen Axelin niin voit laittaa uutta hakemusta tulemaan. Laitathan hahmosi kuitenkin tällä kertaa muistiin. ;)

Nimi: Ouji Mon

05.01.2018 15:12
Estelle, sinut on ilmeisesti jo hyväksytty, mutta ylläpitäjä ei näköjään muistanut sitä (ymmärrettävää, olihan uusia oppilaita kuitenkin paljon). Nyt ei siis tarvitse kuin odottaa, että hän lisää sinun oppilassivusi oppilaisiin. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Estelle Mally

05.01.2018 10:21
Hei! Mulle sanottiin, et mun nimellä ei ollut tullut aiemmin hakemusta, mutta kun katoin tuonne ilmoitustaululle, siellä oli et mut ois hyväksytty jo 30.12.2017, eli paria päivää sen jälkeen kun laitoin sen mun ekan hakemuksen. Eli ollaanko mut nyt hyväksytty vai ei?

Vastaus:

Kuten Mon tuossa ylempänä sanoikin, olen vain mennyt sekaisin näiden hakemusten kanssa, joita on tullut yli kolmekymmentä. :D Nimesi löytyy nyt oppilaslistasta.

Yksityinen viesti

04.01.2018 13:01

Nimi: Estelle Mally

02.01.2018 23:52
Hei! Vaikuttaa kyllä todella laadukkalta ja hyvältä tarina Tylypahkalta, joten tuli mieleeni, että saisinko minäkin mainostaa tätä omassa Instagramissani (@ppuoliverinen)?

Vastaus:

Saa totta kai mainostaa! :)

Nimi: Estelle Mally

02.01.2018 21:45
Jonkin aikaa sitten laitoin hakemuksen (ehkä n. viikko sitten), mutta pistin nyt uuden. Toivottavasti minut hyväksytään. :)

Vastaus:

Hmm, onkohan Suntuubi sitten syönyt hakemuksesi, sillä sähköpostiini ei ole aiemmin tullut hakemusta tuolla nimellä. :o Nyt oli kuitenkin tullut hakemus perille!

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2018 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com