Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pöllöposti

Mainokset - Palaute 

Tämä on Tylypahkamme yleinen vieraskirja, jonne kaikki taikojat ja ei-taikojat voivat jättää kirjeensä. Tervehdykset ja kommentit sivuista ovat erittäin tervetulleita, ja tänne voi myös jättää linkinvaihtopyynnöt ja muut kysymykset. Huomioithan, että mainoksille on oma vieraskirjansa.

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kirsikka koneella
Kotisivut: http://https://aamun-sarastus.webnode.fi///

05.05.2020 11:12
Kävelet pitkää polkua. Sen ympärilla kohoavat suuret puut estävät sinua näkemästä polun loppua. Kävelet pitkään mutta mikään metsä ei ole loputon. Tupsahdat aukiolle missä on monta kissaa. Heistä viisi astelee sinua kohti.
"Hei olen Lumitähti Myrskyklaanista. Tässä ovat Pihlajatähti Varjoklaanista, Viimatähti Tuuliklaanista, Hopeatähti Jokiklaanista sekä Kuusitähti Taivasklaanista. Oletko harkinnut liittymistä johonkin näistä klaaneista? Vai oletko vain kulkemassa läpi tai palaamassa takaisin kotiväkesi luokse? Se on sinun valintasi!"

Tämä on soturikissaroolipeli Aamun sarastus, joka on jo valmis yleisesti! (Vaikka onkin päivän vanha) Siellä on jo liittyjiäkin, mutta niitä kaivataan lisää, tervetuloa liittymään.
Olen sivuston VYP :)

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

28.01.2020 11:08
Hei tänne Tylypahkaan! Saniaiskanjoni muuttaa suntuubin sivuilta Wixiin, joten jos haluatte jatkaa kanssamme linkinvaihtoa niin päivittäkää linkkimme tähän:

https://saniaiskanjoni.wixsite.com/website

Hyvää alkavaa vuotta teille!

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://www.taikaopisto.arkku.net

22.08.2018 08:06
Hei linkinvaihtolainen!

Olemme havainneet teidän sivunne olleen epäaktiivinen,
nyt jo jonkun aikaan.
Tästä johtuen olemme valitettavasti päättäneet poistaa teidät linkinvaihdosta.
Mikäli joku päivä jälleen aktivoidutte ja haluaisitte jatkaa linkinvaihtoa,
olette tervetulleita kirjoittamaan asiasta meidän vieraskirjaan tai sähköpostiin.
Ottakaa toki yhteyttä myös jos havaintomme epäaktiivisuudesta ei pidä paikkansa.

Ystävällisin terveisin,
Penny Hudson.

Nimi: Neilikka

08.07.2018 19:50
Tulin ilmoittamaan, että Yellow card lopettaa toimintansa, joten voitte poistaa linkin. Kiitos linkinvaihdosta!

Nimi: Courtney Atthowe

11.06.2018 14:06
Ilmoitetaanpa tähän nyt ihan virallisesti, että eroan ylläpitäjän epäaktiivisuuden takia :/ Toivottavasti nämä heräävät vielä joskus, hyvää jatkoa sivuille!

Nimi: Courtney Atthowe

07.05.2018 16:28
Heipä hei!
Muutkin ovat vähän kommentoineet tähän sivujen epäaktiivisuutta. Ymmärrän kyllä, että on kiireitä ja näin poispäin, mutta oman hahmoni elämän ja juonen kannalta tämä on vähän turhauttavaa. Siksi ajattelin, että jos saan luvan ja järjestely onnistuu, niin sanotusti siirrän hahmoni toiseen virtuaaliseen Tylypahkaan. Saattaisin ehkä siis ruveta tarinoimaan Courtneyllä jonnekin muualle. En tiedä, miltä tämä kuulostaa ylläpidon korviin. Joillakin sivustoilla on kielletty siirtämästä hahmoa muualle, mutta muistaakseni en liittyessäni lukenut täältä mistään sellaista. Ymmärrän kuitenkin, jos tällainen ei sovi teille. En ole tästä järjestelystä ihan varma, mutta luultavasti tulen eroamaan täältä jollakin tavalla joka tapauksessa ja siirryn muualle, joko Courtneyn tai sitten uuden hahmon kanssa.
Tämä ei ole vielä varsinainen eroamisviesti, mutta ilmoittelen vähän aikeistani. Odottelen vielä hetken, josko täällä tapahtuisi jotakin, katsotaan siis vielä hetki.
Hyvää kevättä ja alkukesää.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

07.05.2018 15:09
Linkkinne poistetaan Vallatusta epäaktiivisuutenne vuoksi.

Nimi: Jason William Caster

29.04.2018 21:38
Poistan hahmoni nyt tältä sivulta, sillä täällä on sen verran epäaktiivista, etten enää jaksa jatkuvasti käydä kyttäilemässä onko mitään tapahtunut. Luultavasti palailen tänne, jos sivu aktivoituu, mutta tällä hetkellä en usko, että on mitään eroa onko nimi listoilla vai ei. Saattoi kuulostaa hieman tylyltä ja ymmärrän toki kiireet, mutta kaksi kuukautta on hyvin pitkä aika tarinan tarkastukseen. Jollakin sivustoilla on monta kertaa enemmän oppilaita ja tarinat tarkastetaan silti vähintään kuukauden sisään. Olisi mahtavaa, jos et vielä hetkeen poistaisi hahmoani ja arvioisit ensimmäisen tarinani? Kiitos kaikesta! Kaikella hyvällä; Jason William Caster, toimintaa kaipaava oppilas

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

08.04.2018 15:54
Hei linkinvaihtolainen!

Siivoan linkkilistaa Vallatussa epäaktiivisista sivuista. Ilmoittaisitteko tämän kuun loppuun mennessä, haluatteko jatkaa linkinvaihtoa Vallatun kanssa?

Hyvää alkavaa kevättä!

Nimi: Judith Walker

29.03.2018 16:17
Minun on ihan pakko tämän hetkisen elämäntilanteeni takia jäädä lomalle. Jos vain sopii, ottaisin kaksi viikkoa lomaa, jos sen jälkeen sitten olisi taas parempi hetki kirjoittaa.

  

http://tylypahka.w2.fi/

©2020 · TYLYPAHKA · - suntuubi.com